RAZOBLIČENA NOVA ĐILASOVA LAŽ: Dvadeset tri pune godine živimo ovde, fantoma nema

Novosti online

11. 01. 2024. u 12:17

LIDER SSP Dragan Đilas uhvaćen je u laži dok je iznosio mantru o takozvanim fantomskim biračima.

РАЗОБЛИЧЕНА НОВА ЂИЛАСОВА ЛАЖ: Двадесет три пуне године живимо овде, фантома нема

Foto N. Skenderija

Možda najdrastičniji primeri su objekat telefonske centrale na auto-putu Beograd - Zagreb 24c, na čiju adresu je prijavljeno 13 birača, kako je naveo Đilas.

Đilas je demantovan odlaskom na adresu ljudi koje su on i njegovi mediji najstrašnije uvredili.

Iako prijave na bilo kojoj adresi ne znače nikakav dokaz o krađi glasova na izborima, sada je i sama stanarka sa navedene adrese Verica Gligorić demantovala Đilasa - nije u pitanju nikakva telefonska centrala, niti fantomski birač, već je reč o porodičnoj kući i porodici koja tu živi više od dve decenije.

- Dvadeset tri pune godine živimo ovde, fantoma nema, živi smo i zdravi. Ne razumem čemu sve to. Takva priča i takve uvrede, stvarno je ponižavajuće. Čula sam za sve to odmah, ali prvo treba proveriti. Niko nije dolazio da pita i proveri pre vas - rekla je Verica za "Informer".

Na kući stoji 24c, porodica redovno plaća porez i račune, oni su dobri građani ove zemlje i jako neodgovorno i ružno je takve građane napadati preko medija. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!