BOŠKO OBRADOVIĆ PODNOSI OSTAVKU: Odlazi sa mesta lidera Dveri

Tanjug

22. 12. 2023. u 14:09

PREDSEDNIK pokreta Dveri Boško Obradović rekao je za Tanjug da će sutra podneti ostavku na mesto predsednika stranke.

БОШКО ОБРАДОВИЋ ПОДНОСИ ОСТАВКУ: Одлази са места лидера Двери

Foto: Printskrin

On je rekao da će sutra u centrali stranke biti održana konferencija za novinare na kojoj će se analizirati izborni rezultati, kao i preuzimanje odgovornosti za izborni neuspeh.

- Ja ću sutra imati konferenciju za medije u sedištu srpskog pokreta Dveri, gde ću analizirati naš izborni rezultat i preuzeti odgovornost. To znači da ću podneti ostavku na mesto predsednika Dveri, jer ne možete imati loš izborni rezultat a ostati na čelu političke organizacije. To je elementarna etika, to je moral u politici. S obzirom na to da se Dveri i ja od početka zalažemo za moral, vreme je da to sada pokažemo i na sopstvenom primeru - poručio je Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!