VUČIĆ: Što vam onda smeta što se angažujem? Valjda ćete takvog čoveka najlakše da pobedite

Novosti online

13. 12. 2023. u 23:17

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Prva tema na TV Prva.

ВУЧИЋ: Што вам онда смета што се ангажујем? Ваљда ћете таквог човека најлакше да победите

Foto: Printskrin TV Prva

Predsednik kaže da Birodijevi brojevi nisu ni blizu tačnih, ali da razume solidarnost Antonijevića i NVO sektora.

- A kada kažu šta ćeš ti Vučiću u kampanji, tri puta je to rekao, mislio je da ću da se sakrijem od toga. Došli ovi iz ODIR-a, nemaju šta da kažu pošto smo sve ispunili, pa mi spočitavaju da je moja uloga u kampanji prominentna. Ja to ne krijem, Makron isto tako radi. To može u Francuskoj, ali u Srbiji ne? To može da radi Tadić, ali mi ne? To je normalno. Suština svih njihovih primedbi je to što sam se angažovao - kaže Vučić.

On je rekao da, pošto ga nazivaju ubicom i organizatorom Jovanjice, trebalo bi da lako dobiju izbore.

- Što vam onda smeta što se angažujem? Valjda ćete takvog čoveka najlakše da pobedite? Ili možda narod zna ko je najviše radio? - kaže Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu