PROGRAM I IDELOGIJA NE POSTOJE: Pogledajte kako izgleda "izborna debata" opozicije, još jednom pokazali svoje pravo lice (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2023. u 18:52

NA televiziji N1 održana je "izborna debata", ako se može tako i nazvati, u kojoj su učetvovali predstavnici levičarske i desničarske opozicije. Jedina stvar koja se mogla videti tokom cele emisije, jeste to da su još jednom jasno dali do znanja da među njima nema razlike, te da im je svima agenda ista, a to je - protiv predsednika Srbije, Aleksadnra Vučića.

ПРОГРАМ И ИДЕЛОГИЈА НЕ ПОСТОЈЕ: Погледајте како изгледа изборна дебата опозиције, још једном показали своје право лице (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U izbornim debatama se obično diskutuje o političkim programima partija, ideologiji, koja su njihova rešenja i predlozi za bolji život građana, međutim, od strane predstavnika Đilasove opozicije mogle su se čuti samo ružne ruče upućene na račun Vučića.

O čemu se tačno radi pogledajte u videu koji sledi:

Dakle, sve je po ko zna koji put jasno - opozicija pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa nema nikakav plan ni program, već samo jedan cilj, a to je rušenje predsednika Vučića. Nema razlike između toga za koga će od njih građani glasati, jer taj glas će svakako otići u koš Đilasa.

BONUS VIDEO: VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA: Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)