OGLASILA SE BEZBEDNOSNA AGENCIJA: Pokrenuta istraga povodom objavljene eksplicitne fotografije Đorđa Miketića

Novosti online

28. 11. 2023. u 18:46

ODMAH po objavi gospodina Đorđa Miketića o postojanju njegove eksplicitne fotografije, Bezbednosno-informativna agencija je, u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, tim povodom pokrenula istragu.

ОГЛАСИЛА СЕ БЕЗБЕДНОСНА АГЕНЦИЈА: Покренута истрага поводом објављене експлицитне фотографије Ђорђа Микетића

Foto: Jutjub/Dnevnik

 Možemo da saopštimo da su eksperti Bezbednosno-informativne agencije utvrdili da je u pitanju samo isečak dužeg snimka za čiji nastanak BIA ne snosi nikakvu odgovornost. 

BIA poziva gospodina Miketića da prestane sa napadima na službe bezbednosti Republike Srbije i predsednika Republike Srbije i da, pošto je u javnosti otvorio temu svog privatnog snimka, javno saopšti kako je, gde i pod kojim okolnostima i od strane koje osobe nastao snimak njega i izvesne osobe kao i šta snimak sadrži. 

Posebno ističemo da gospodin Miketić nije predmet bilo kakve obrade ili interesovanja Bezbednosno-informativne agencije. Želimo da upoznamo javnost da BIA sprovodi intenzivnu istragu koja za cilj ima utvrđivanje svih okolnosti u vezi sa samim snimkom i osobama koje se na njemu nalaze, uz poštovanje svih načela zakonitosti i privatnosti lica sa snimka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRESTANITE DA PIJETE! Vladimir Putin imao nesvakidašnju poruku za Ruse