MIRKOVIĆ: Ratko Ristić je od lažnog ekologa postao lažni desničar

Novosti online

07. 11. 2023. u 22:22

ČLAN Glavog odbora Srpske napredne stranke, Aleksandar Mirković, odgovorio je Ratku Ristiću koji je preko noći pregazio svoja uverenja da bi od lažnog ekologa postao lažni desničar.

МИРКОВИЋ: Ратко Ристић је од лажног еколога постао лажни десничар

Foto: SNS

- Ratko Ristić, još jedan u nizu opozicionara koji je za malo para pregazio uverenja i preko noći od lažnog ekologa, postao lažni desničar bez bilo kakvog plana za Beograd ali sa planom za svoj, što bogatiji račun.

Dok je u revizionoj komisiji Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture davao saglasnosti za mini-hidroelektrane, bio je ekolog koji se borio protiv izgradnji istih.Da, zvuči neverovatno ali i to je moguće kada je moral mali a zarada velika.

Interesantno je da je i ovaj kandidat za gradonačelnika, isto kao i njegov kolega Obradović sa Đilasove liste, hvalio i na raznim projektima , nivoima sarađivao sa državom što je debelo naplatio.Na taj način je još jednom potvrđeno da je za njih Srbija dobra samo kada se od nje uzima novac a kada pomisle da će na funkciji gradonačelnika Beograda zaraditi još više, ta ista država postaje najgora na svetu. Predizborna kampanja je tek počela a već imamo trku za najvećeg licemera ali i za najveći zaokret u političkoj karijeri.

Međutim, ono što je dobro. jeste činjenica da građani već sada mogu imati jasnu sliku ko su i kakvi ljudi se nude kao alternativa politici predsednika Aleksandra Vučića i SNS, a čiji temelj su konkretni rezultati i ispunjena obećanja.

Ristić ili Obradović, razlike nema, sve su oni pokušali da zaborave, izbrišu ili prećute da bi posle 17.12. u koaliciji radili za interese Dragana Đilasa kao i svoje lične što, potvrđuju primeri iz bliske prošlosti.

Zbog svega navedenog, verujem u pobedu rezultata, plana, vizije Aleksandra Vučića i SNS jer Beograd i Srbija, ne smeju da stanu - poručio je Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona