"NE INTERESUJE ME ŠTA BILO KO NA SVETU MISLI O TOME": Vučić poručio - Imamo dokaze o hladnokrvnoj likvidaciji na KiM

Novosti online

29. 09. 2023. u 17:49

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja medijim nakon današnjih sastanaka, istakao kako Srbija ima dokaze kako su dva lica hladnokrvano likvidirani kod manastria Banjska.

НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ МЕ ШТА БИЛО КО НА СВЕТУ МИСЛИ О ТОМЕ: Вучић поручио - Имамо доказе о хладнокрвној ликвидацији на КиМ

Foto: Printskrin

- Ne interesuje me šta bilo ko na svetu misli o tome. Mi imamo dokaze da je najmanje jedno, a moguće dva lica bukvalno hladnokrvo likvidirani, kada nisu bili likvidirani u borbi, nego samo ranjeni, bili su u životi i predali se, a onda su sa male udaljenosti likvidirani. Nisam želeo da se saglasim da je to bila bilo kakva perfektna profesionalno urađena akcija - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (83)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!