OPOZICIJA NA VAŠARU U ŠAPCU: Dok se Vučić bori za Srbiju u UN, oni se provode (FOTO)

Novosti online

21. 09. 2023. u 19:01

JOŠ jedan u nizu dokaza koliko je prozapadnoj opoziciji "stalo" do Srbije je to što se oni provode na vašaru, dok predsednik Aleksandar Vučić u Savetu bezbednosti UN daje sve od sebe kako zaptitio interese Srbije i svoj narod.

ОПОЗИЦИЈА НА ВАШАРУ У ШАПЦУ: Док се Вучић бори за Србију у УН, они се проводе (ФОТО)

Foto: Tviter/n_zelenovic

Naime, kako se može videti na ftografijama koje je Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju i kopredsednik stranke Zajedno, postavio na Tviteru, on je svoje opozicione kolege ugostio na vašaru u Šapcu.

Suvišno je podsećati na činjenicu kako pojedini akteri prozapadne opozicije svaki korak predsednika Vučića okarakterišu kao loš po Srbiju dok oni sa druge strane ne rade ništa, sem pravljenja haosa i opstruisanja rada dražvnih institucija, što smo nedavno nažalost mogli gledati u Narodnoj skupštini.

Podsetimo opozicija, odnosno stranke koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja" danas su potpisale sporazum pod nazivom „Dogovor za pobedu“ i time potvrdile da im je jedini cilj da se domognu vlasti i opet krenu u uništavanje Srbije i naroda. Svi potpisnici su stranke bivšeg dosovskog i G17 plus režima koji je ostao upamćen u narodu kao uništitelj naše zemlje.

Ukoliko se uzme u obzir kakvi su rezultati ostali iza DOS-a i G17+, ovaj sporazum (inače, imitacija "Sporazuma sa narodom" propalog Saveza za Srbiju) zabrinjavajući je za građane Srbije.

Rezultati koje su ostavili za sobom bili su izgubljena radna mesta, ljudi ostavljeni bez posla, zatvorene fabrike. Ostali su upamćeni po tome što su isporučivali ljude u Haški tribunal, ćutali na progon srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nepoštovanje kulture sećanja... Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)