VUJIČIĆEVA O PAKTU OPOZICIJE: Opozicija danas potpisala izdaju

Novosti onlajn

21. 09. 2023. u 14:50

DANIJELA Vujičić, narodna poslanica, oglasila se saopštenjem o paktu koji su danas u Skupštini potpisali predstavnici prozapadne opozicije.

ВУЈИЧИЋЕВА О ПАКТУ ОПОЗИЦИЈЕ: Опозиција данас потписала издају

Privatna arhiva

"U danu kada će se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiti Generalnoj Skupštini UN, gde će izneti činjenice i istinu o teškom životu našeg naroda na KiM i našoj borbi za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta, kao i poštovanju svih principa međunarodnog prava jedne male, ponosne i nezavisne Srbije, u kome će ostaviti  pečat državnika koji odgovornom i hrabrom politikom nastoji da postavi drugačije temelje budućnosti i odnosa prema Srbiji, u kojoj će srpska deca na KiM imati bezbrižno detinjstvo, u kojoj će mir, a ne bodljikave žice obezbeđivati srpske svetinje i da pokuša da zaustavi krug nesreće, istoriju muke, stradanja, na današnji dan za Srbiju važan u Beogradu opozicija potpisuje sramni "Dogovor za pobedu" gde je na lažima protesta "Srbija protiv nasilja " u stvari  "Dogovor za rušenje Vučića, dogovor za priznanje KiM i dogovor za pljačku Srbije.

Ova bedna kolona odreda, skloni Vučića, rasparčaj Srbiju danas kada nam je više nego potrebna sloga i jedinstvo, gde podrškom našem predsedniku u UN branimo našu Srbiju i naš narod, opozicija je na čelo stavila šta misli o Srbiji.

Ona nije srpski narod oni su dijagnoza. 

Mi leka za njih imamo. Pobediće slobodna a ne plaćenička, nezavisna i celovita a ne rasparčana, ekonomski jaka a ne opljačkana Srbija.

Srbija na čelu sa našim predsednikom je Srbija koja je data narodu na upravljanje i koji će danas videti one u Beogradu koji su potpisali izdaju. Opozicijo, navodno srpska, danas ste stavili potpis i pečat na "Dogovor" priznanja KiM", navela je Vujičićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (22)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije