NASTAVLJA SE PROCES PRIKLJUČENJA TZV. KOSOVA SAVETU EVROPE: Bakojani dolazi u Prištinu i Beograd

S.S.R.

15. 09. 2023. u 13:11

PROCES priključenja lažne države Kosovo Savetu Evrope se nastavlja, pa je na sastanku Komiteta za politička pitanja i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, koji je održan u Parizu 11. septembra, izvestilac Dora Bakojani dobila saglasnost komiteta da poseti Beograd, Prištinu i Brisel radi utvrđivanja činjenica, potvrđeno je "Novostima".

НАСТАВЉА СЕ ПРОЦЕС ПРИКЉУЧЕЊА ТЗВ. КОСОВА САВЕТУ ЕВРОПЕ: Бакојани долази у Приштину и Београд

Foto: Savet Evrope/Ellen Vuibauk

Datumi dolaska još nisu utvrđeni. Kako je izvestilac Dora Bakojani usmeno najavila, ona planira posete odmah nakon što Biro Skupštine objavi izveštaj pravnika PSSE koji će posetiti Prištinu od 24. do 27. septembra. 

Inače, tzv. Kosovo je u aprilu ove godine mimo svih međunarodnih pravila apliciralo za članstvo i njihov zahtev je prihvaćen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!