TAMO gde su stali Tanja Fajon, Eduard Kukan, Knut Flekenštajn i Vladimir Bilčik nastavio je Edvard Ferguson.

Komentari (70)

doktor

25.08.2023. 17:28

Hteli bi oni Srbiju da stave na nivo Crne Gore i Bosne , pa da preko svojih "igraca" rade ovde sta hoce !!?? Oni jos uvek razmisljaju kao da smo svi mi njihova kolonija !! Ovakve bahatosti odavno na planeti nije bilo , a i ovakve "opozicije" !

Đurađ Milinković

25.08.2023. 17:45

Енглези би, али нису више сила! Зна се ко је газда у Европи и у нашем региону! Са Америком морамо бити добри.

Dobrivoje038

25.08.2023. 17:46

Ne razumem vas, zbog cega srpska opozicija nema pravo da se sastane sa Fergusonom ?? To ponasanje me podseca n’a titova doba. Ocigledno da vam sloboda "drugih" ne odgovara

Milan

25.08.2023. 17:50

Mogu samo pokušavati da se mešaju to ko će da bude na vlasti, ali na tom pokušaju će se i završiti... Građani znaju šta je najbolje za državu i narod!

Nickcdn

25.08.2023. 17:57

Srbija treba prekinuti diplomatske odnose Britanijom ( Velika vise Nije svakako). Mi da njima nemamo nikakve ekonomske odnose I zasto da gledamo njihove agents Po Srbija posto u to jedino investiraju. Get out Brits!!!

wolf30

25.08.2023. 18:21

Pronađite i pročitajte... "Indijska glad", humano preseljenje Indija Pakistan Kasmir, nastajanje turske nezavisnosti preko pozicioniranja Saudi, Arabije, Foklandi, politika zavadi pa vladaj je osnovni princip Britanske imperije, Komonvelta.... I još nam treba da sa njima nešto pričamo o našim interesima. Njih to apsolutno ne zanima, samo ih zanima njihov, a u školskim knjigama još uvek za njih u ovom delu sveta žive "pigs", a EU je "veliko selo". I gde se tu uklapaju Đilkoš i Stefko...

Dragan

25.08.2023. 18:48

Zanimljivo , GB Ambasador se poziva na nekakva EU Pravila a njegova drzava je bas zbog tih EU pravila napustila EU ..... dakle licemerni Ambasador bi trebao da ne talasa previse , a gospoda iz Opozicije bi trebala da razmisle kakvu poruku njihova poseta tom Ambasadoru GB prenosi Gradjanima Srbije , dali misle da ce posle ove posete na kanabetu tog Ambasadora imati vise ili manje glasaca - mislim da ce ih biti mnogo manje jer samo corav covek ne primecuje da nam GB ne zeli dobro samo da se setimo njihovog delovanja u UNO u Washingtonu da se Srbija proglasi Agresorskom i Nazionalistickom drzavom i Nacijom . sta misle gospoda Djilas i njegov pajtos da su Srbi lobotomiranim !

Bonaparta

25.08.2023. 18:52

Treba ovom tkz. ambasadoru uručiti bespovratnu kartu za London i trajno mu zabraniti pristup u Srbiju. Što se tiče ova dva čmarouvlakača na njih gledam kao na uneređenu motku. Ovaj dronjak ljudski od Đilasa uplašio se da će uskoro morati da vrati sve pare koje je pokrao po Srbiji, a ovaj drugi nesretnik koji se stidi i svog krštenog imena pa ga je promenio nije vredan komentara. Engleska i Amerika polako ali sigurno pucaju po svim šavovima i postaju sve nebitniji igrači na svetskoj sceni.

naranca

26.08.2023. 02:03

Fergusaon je Skotsko prezime i njengova Ekselencija nesrecno asocira vladu njegovog velicanstva sa dva u najmanju ruku problematicna kakratera koji su jako nepopularni u Srpskom narodu .Verovatno ga njegova licna pristrasnost prema EU (Skotlandjanin)navodi na akcentiranje preporuka EU parlamenta za Srbiju.Treba podsetiti da ni UK ni Srbija nisu clanovi EU i da takve preporuke iako veoma signifikantne mogu da budu samo fakultativnog karaktera.Ovakvi potezi sigurno ne doprinose poboljsanju odnosa UK-Srbija sto je exelencijin glavni posao kao jednog Ambasadora.Treba podsetiti na dugotrajno saveznistvo UK i Srbije u WW1 . WW2 i hladnom ratu.Ukratko treba staviti akcent na dobre a ne na lose stvari.

BOGDAN

28.08.2023. 07:45

SRBSKI NAROD VISE NIKAD NECE DA IZDRZAVA BRITANSKE PARAZITE PEDOFILE I NARKOMANE TAKOZVANE KRALJEVSKE PORODICE KOJE BRITANCI NAMECU SRBSKOM NARODU.BRITANSKI AGENTI VISE NIKAD NECE DA VLADAJU U SRBIJU.ZIVELA MAJKA SRBIJA I BRATSKA RUSIJA BEZ RUSIJE NEMA SRBIJE IDU DANI ZIVELA KUKAI MOTIKA ZIVELA SRBIJA.