BRITANSKA poslanica i predsednica Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns, koja je i jedna od potpisnica pisma koje su poslanici više zemalja uputili EU, SAD i Velikoj Britaniji sa zahtevom da se "pooštri politika prema Srbiji u kontekstu krize na Kosovu i Metohiji", sada je uputila kritiku i na račun portparola Evropske unije Petera Stana.

Ljubica

15.08.2023. 12:55

Vidim ona je totalno uravnotežena i totalno pravedna.Mogla bi da proveri u svojoj domovini, kako žive oni koji te mafijaše imaju u komšiluku.

Marina

15.08.2023. 18:08

Obična britansko-piratska mafijašica. Dokaz da britanci nisu ljudi nego ološ koji treba nestati sa lica zemlje Treba je strpati na titov Goli otok i lupit je par puta letvom po toj debeloj guzici

Ahtung

15.08.2023. 18:37

Koštunica nije 10 godina u politici, a sve što je predvideo još pre 15-20 godina se ostvaruje, tako da je nesuvislo pominjati ga sem ukoliko se to ne odnosi, na ono što je napisao. Drugo, Jeremić nije bilo član DSS nego DS, koja ga je i predložila za ministra spoljnih poslova, gde je proveo godinu dana u vladi kojom je presedavao Koštunica. Šta je sa ostalih 33 godine našeg pluralizma!?

SS

15.08.2023. 19:37

Smešno...kazniti Srbiju što je na srpskoj teritoriji uhapsila tri albanska policajca i to naoružana???????? Ajde da probam da tri srpska policajca udju u Englesku naoružani i neprijavljeni! Jel ovaj svet odlepilo totalno???????