N1 OPET IZNOSI NEISTINE: Slagali da je premijerka otkazala posetu Bačkoj Palanci - Vlada Srbije se oglasila saopštenjem

Novosti online

04. 08. 2023. u 16:07

VLADA Srbije oglasila se saopšenjem povodom neistinitih navoda N1 da je premijerka Srbije Ana Brnabić otkazala posetu opštini Bačka Palanka. Saopštenje prenosimo u celosti.

Н1 ОПЕТ ИЗНОСИ НЕИСТИНЕ: Слагали да је премијерка отказала посету Бачкој Паланци - Влада Србије се огласила саопштењем

FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE

"Obaveštavamo javnost da su navodi u pojedinim medijima o otkazivanju posete predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić opštini Bačka Palanka, koja je prema njihovim navodima trebalo da se desi danas, neistiniti.

Posebno zabrinjava činjenica o neistinitom obaveštavanju javnosti s obzirom na to da se od juče, 3. avgusta 2023. godine, od 13 časova, na zvaničnom sajtu Vlade Republike Srbije, u odeljku "najave i obaveštenja", nalazi najava o aktivnostima premijerke Brnabić u Republici Srpskoj u petak, 4. avgusta. U nastavku je link o aktivnostima premijerke:

https://www.srbija.gov.rs/dogadjaji/1516

Foto: Printskrin

Podsećamo na program premijerke Brnabić danas u Republici Srpskoj, a o kojem su mediji blagovremeno obavešteni na sajtu Vlade Republike Srbije.

Premijerka Brnabić jutros je imala sastanak sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, nakon toga prisustvovala je Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, a planirano je da večeras prisustvuje i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji Oluja.

Podsećamo sve medije da pres-služba Vlade Republike Srbije uvek najavljuje aktivnosti predsednice Vlade dan ranije i da su upravo te zvanične najave jedini relevantan izvor informacija o njenim aktivnostima", navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)