VUČIĆ: Srbija ceni odluku Surinama da povuče priznanje tzv. Kosova

Novosti online

24. 07. 2023. u 13:01

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i međunarodne saradnje Republike Surinam Albertom Ramdinom.

ВУЧИЋ: Србија цени одлуку Суринама да повуче признање тзв. Косова

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Zadovoljstvo mi je što sam imao ponovo priliku da ugostim šefa diplomatije Surinama sa kojim sam razmenio mišljenja o pravcima daljeg razvoja tradicionalno prijateljskih odnosa Srbije i Surinama. Surinam za nas ima poseban značaj, jer je povlačenjem priznanja tzv. Kosova postao primer za preko 25 drugih zemalja koje su potom učinile isto.

Iskoristio sam priliku i da zahvalim Vladi Surinama na podršci kandidaturi Beograda za organizaciju Međunarodne svetske izložbe #EXPO2027 - napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (172)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!