OVO JE DVOJNICA TEJA DORE: Uvijala se i mešala uz narodnjake, a onda je nestala iz javnosti - Evo kako danas izgleda i čime se bavi

Novosti onlajn

25. 05. 2024. u 21:15

TVITEROM je nedavno počeo da kruži snimak na kojem Teya Dora navodno igra uz folk muziku, a tim povodom oglasila se i sama pevačica.

ОВО ЈЕ ДВОЈНИЦА ТЕЈА ДОРЕ: Увијала се и мешала уз народњаке, а онда је нестала из јавности - Ево како данас изгледа и чиме се бави

Foto: Profimedia

Teja Dora je istakla da joj je simpatična što je ljudi povezuju sa crnkom koja neverovatno liči na nju, ali u pitanju je zapravo Dragana Kapur koja se predstavljala kao Medena.

Foto: Printskrin Instagram/iamteyadora

Dragana se pre nekoliko godina povukla iz javnosti, a sada je ponovo došla u žižu interesovanja kada su je uporedili sa Teya Dorom.

- Ja sam se pre nekoliko godina povukla iz javnosti i medija. Imala sam uspone i padove. Sada živim neki povučeniji način života, iako se aktivno bavim muzikom. Pevam na raznim veseljima, ali me mediji i popularnost ne interesuju. Taj snimak, odnosno nastup na televiziji je bio pre petnaestak godina, i tad su me interesovale neke druge stvari. U međuvremenu sam se promenila i moje želje, tako da sada radim, pevam ali ne želim da budem poznata i popularna. Trenutno mi je ovako najlepše. Rekli su mi da je taj snimak bio viralan na mrežama, nešto sam i ja ispratila, ali sam se i ja dosta promenila. Da je to u ono vreme bilo verovatno bi mi značilo za karijeru, sada imam druge prioritete - rekla je Medena.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)