RAT U NARODNOJ STRANCI Jeremić razrešio Aleksića, on sad kuka u medijima i priznaje: Ovo je frontalni sukob između nas dvojice

Novosti online

15. 07. 2023. u 20:12

NA zasedanju Narodne stranke Vuk Jeremić je razrešio izvršni odbor zajedno sa Miroslavom Aleksićem, kao i pokrajinski odbor i celu omladinu.

РАТ У НАРОДНОЈ СТРАНЦИ Јеремић разрешио Алексића, он сад кука у медијима и признаје: Ово је фронтални сукоб између нас двојице

Foto N. Skenderija

Aleksić je nakon smene napao Jeremića u medijima, te priznao da su između njih dvojice sukobi kulminirali i da su u ratu.

- Ovo što se danas desilo na predsedništvu stranke mogu sada nazvati i frontalnim sukobom između Vuka Jeremića i mene - izjavio je Miroslav Aleksić.

Aleksić je i zakukao u medijima zbog toga što je smenjen te rekao da "rukovodstvo Narodne stranke ne liči na jednu demokratsku stranku".

Podsetimo, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić najavio je da će se kandidovati za predsednika ove partije ukoliko odbori iz Srbije budu to od njega tražili. Time je dokazao ono što se već nedeljama unazad vidi - da Narodna stranka puca po svim šavovima.

Potpuno rasulo vlada u Narodnoj stranci Vuka Jeremića. Borba za „presto“ je u toku, članovi partije zauzimaju strane, a potpredsednik stranke Miroslav Aleksić je krenuo javno u rušenje aktuelnog šefa partije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)