MOJ GOVOR POGREŠNO PROTUMAČEN: Javno izvinjenje ministra Aleksandra Martinovića

Novosti online

06. 07. 2023. u 15:34

MINISTAR državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović uputio je javno izvinjenje povodom svog govora tokom Trećeg vanrednog zasedanja Narodne skupštine, od 4. jula.

МОЈ ГОВОР ПОГРЕШНО ПРОТУМАЧЕН: Јавно извињење министра Александра Мартиновића

Foto: Tanjug

- Izvinjavam se svim ljudima u Srbiji koji su se osetili povređenim mojim govorom na sednici Narodne skupštine - naveo je Martinović. - Nisam imao nameru da uvredim građane Srbije koji nemaju ili ne mogu da imaju decu, te smatram da je moj govor protumačen na potpuno pogrešan način. Žao mi je ako je bilo koga moj govor povredio i naneo mu bol. Izvinjavam se predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi zbog neprijatnosti koju su imali usled mog govora.

On je kazao i da mu je žao jer je, ponet emocijama, dozvolio sebi da kaže nešto što je moglo da se tumači na različite načine.

- Oni koji su pogrešno protumačili moj govor tvrde da sam rekao nešto što nikada ne bih pomislio da kažem. Ali kako kaže stara izreka: "Čovek je gospodar neizgovorene reči, a sluga izgovorene" - naveo je ministar Martinović u izvinjenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)