SRBIJA NEĆE DA STANE! Vučić o opoziciji i protestima koje organizuju: NJihov cilj je da se dočepaju vlasti bez izbora

Novosti onlajn

02. 07. 2023. u 11:35

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić, govorio je u svom obraćanju na televiziji Prva o izjavi Aleksandra Jovanovića Ćute da je svrha protesta promena vlasti u Srbiji.

СРБИЈА НЕЋЕ ДА СТАНЕ! Вучић о опозицији и протестима које организују: Њихов циљ је да се дочепају власти без избора

Foto: Novosti

- Pa ja sam ovo sve vreme govorio. Neki su me ubeđivali da to nije razlog, nego briga za decu. Od brige za decu - do toga da se juče pravi žurka. Pa zar vi mislite da narod Srbije želi najgoreg đaka, koji nije mogao 2 da dobije u školi, i da ne pričam šta je sa tastom radio u Trsteniku, koliko su para opljačkali, Aleksića, ili Ćutu, ili Đilasa, da ih želi na vlasti. Jel vi stvarno verujete u to? On kaže - dovedite nas na vlast. Neću da pričam u kakvom je stanju svaki dan. Zar stvarno mislite da narod u Srbiji to hoće. Moja poruka je ja hoću da razgovaram sa vama. A njihova je - ne, ne, mi nećemo da razgovaramo, mi smo bahati i aroganti, mi ćemo kao opozicija da blokiramo auto-put, možete da mislite šta bi radili da su na vlasti. Šta bi uradili sa građanima Srbije da imaju apsolutnu vlast, kao što kažu da imam ja? Šta bi radili kada se danas ovako ponašaju kada treba da se dopadnu građanima Srbije, kada su u stanju da vam blokiraju puteve, pruge i sve drugo. Srbija neće da stane - kaže Vučić i dodaje:

- Njihov cilj je da se dočepaju vlasti bez izbora, kao što i sami kažu. Ili da se naprave izbori, ali da Vučić ne učestvuje. Mogu da uđem u boks meč, ali vežite Vučiću ruke za konopce. Ne postoji nijedna druga ideja. Ne postoji ideja "mi ćemo da uradimo to i to". Oni su sada postali manekeni promenade "Beograda na vodi". Ja tamo nisam bio mesec i po dana. Nisam prošao tamo, i žao mi je što nisam. Ono što sam stvarao svojim rukama jer je to bila moja ideja. I za to su bili protesti, masovniji i duže su trajali. I svi ti koji su protestvovali, svi oni sada kupuju ili stanove ili lokale u Beogradu na vodi - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (144)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona