NEOBORIV DOKAZ DA KURTI I SVELJA LAŽU Petković pokazao dokument broj 571-013/2023

Novosti online

24. 06. 2023. u 10:14

PETAR Petković direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju istakao je da je sinoć u 19.40 u naselje Kolonija u Zvečanu upao veći broj pripadnika ROSU naoružanih do zuba.

НЕОБОРИВ ДОКАЗ ДА КУРТИ И СВЕЉА ЛАЖУ Петковић показао документ број 571-013/2023

Foto: Profimedia

- Sat vremena posle toga Svećlja saopštava da je pronađen automobil sa tablicama BG 955jw, i saopštava da su u kolima pronašli oružje i eksploziv. Odmah je napao Beograd i Srbiju da mi stojimo iza planova da se dogode teroristički napadi. Dakle odmah izlazi sa tim saopštenjem. To je njegov manir. I to sve čini u vreme kada se obraća i zamenik komandira KP za region sever, koji kaže da čeka da dođu specijalni timovi Kfor koji će utvrditi šta je pronađeno. Da li ima eksploziva ili ne.

Direktor Kancelarije za KiM kaže da ima neoboriv dokaz kojim će najplastičnije pokazati o kakvim lažovima i prevarantima je reč.

- Ovde imam deo informacija koje su naše službe, BIA, pronašle, i obavestile najmoćniju zemlju na svetu i obaveštajnu službu na svetu, o planovima i namerama Prištine i Kurtija. Ovaj dokument broj 571-013/2023 koji je poslat 23.6.2023. godine u rano jutro. Dakle mnogo sati pre nego što se dogodila navodna akcija u Zvečanu. U dokumentu piše sledeće: BIA je prikupila informacije da prištinske institucije i njihove službe na planu dalje destabilizacije pripremaju nova hapšenja Srba i izazivanje međuetničkih oružanih sukoba i proterivanje Srba sa severa. Na tom planu pripadnici KP ilegalno vatreno oružje i municiju koju su prethodnom periodu zaplenili od građana albanske i srpske nacionalnosti, transportuju iz svih podstanica u regionalne direkcije, a potom prevoze u bazu Belvedere u južnom delu KM. Njihova namera je da oružje i municiju zloupotrebe za hapšenja pojedinih Srba, ili uskladište na odabranim lokacijama na severu, a onda ih navodno pronađu i optuže Srbe za pripremu oružanih sukoba - rekao je Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (106)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)