TRAŽILI SMENU GAŠIĆA, SAD NEĆE DA UČESTVUJU: Najnovije vesti iz parlamenta - problemi u redovima Narodne stranke

Novosti online

22. 06. 2023. u 11:05

DANAS je u utvrđivanju kvoruma na početku radnog dana u Skupštini učestvovalo samo 18 poslanika opozicije.

ТРАЖИЛИ СМЕНУ ГАШИЋА, САД НЕЋЕ ДА УЧЕСТВУЈУ: Најновије вести из парламента - проблеми у редовима Народне странке

Foto: S. S. R.

Oni koji su tražili i sednicu i raspravu o ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću - prestali su skoro uopšte i da se pojavljuju. Kvorum od 100 poslanika opet je obezbedila parlamentarna većina, uz još desetak opozicionih poslanika prisutnih u sali, koji nisu ubacili kartice.

Poslanik Miroslav Aleksić, koji je inače ovlašćeni predstavnik svih koji su tražili raspravu, kao i juče - nije se ni pojavio u sali. Da u njegovoj Narodnoj stranci nije sve kako treba, vidi se i na osnovu prisustva ostatka njihove poslaničke grupe: došlo ih je jutros ukupno dvoje (od 12 poslanika NS ukupno).

Mada se ni ostatak parlamentarne opozicije nije proslavio: praktično ni iz jedne grupe nije došlo više od 2-3 poslanika. Dveri nisu uopšte učestvovale u davanju kvoruma. Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Radomir Lazović i mnogi drugi - takođe se nisu ni pojavili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (35)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!