SINIŠA MALI: Navodno se bore protiv nasilja, a upućuju najjezivije poruke predsedniku Vučiću

Novosti online

04. 06. 2023. u 17:48

MINISTAR Siniša Mali je poručio nasilnicima iz opozicije da su njihovi motivi za protest lažni.

СИНИША МАЛИ: Наводно се боре против насиља, а упућују најјезивије поруке председнику Вучићу

Foto: RTS Printskrin

On je na svom instagram nalogu napisao:

Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću @buducnostsrbijeav, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno.

Zato još jednom upućujem punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju. Poručujem im - za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku!

On je na svom Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću @buducnostsrbijeav, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno. Zato još jednom upućujem punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju. Poručujem im - za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a