NOVOSADSKI NAPREDNJACI OŠTRO REAGOVALI: Odvratan prizor obešenog predsednika na protestu “Protiv nasilja” (FOTO)

Novosti online

03. 06. 2023. u 20:09

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu reagovao je nakon što je poslat skandalozan prizor sa protesta “Protiv nasilja”, u Beogradu, na kojem je prikazan obešen predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

НОВОСАДСКИ НАПРЕДЊАЦИ ОШТРО РЕАГОВАЛИ: Одвратан призор обешеног председника на протесту “Против насиља” (ФОТО)

Printskrin

Saopštenje prenosimo u celosti: 

-Odvratni i bolesni prizor obešenog predsednika Republike Srbije danas je bio glavna slika na protestu “Protiv nasilja”, samo mesec dana posle strašnih zločina koji su potresli naše društvo. Nijednom normalnom čoveku na svetu nije normalno da vidi poziv na nasilje prema bilo kome, pa još kad je to na skupu koji je “protiv nasilja”. Svaki bi se narod postideo ove scene iz našeg Beograda, jedine metropole u ovom delu Evrope. Nemojte misliti da se ovome naši neprijatelji raduju jer nas vole, jer nam žele dobro… Ljudi dragi, ovakve sumanute i nakaradne transparente ne nose rodoljubi, ovo nisu patriote, ovo su pojedinci koji mrze sve svoje, koji veličaju nasilje i smrt, kojima ne znači ništa život. Ovoga bi se stideo svako ko ima kritičku misao i nema strah da istini pogleda u oči. Ovoga bi se u svojoj zemlji stideo svako ko vam tapše na ovakve bolesne pozive na linč u vašoj zemlji- stoji u saopštenju za medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (14)

MLATI ČOVEK PRAZNU SLAMU I NE PRESTAJE Brnabićeva odgovorila Georgievu: Retko kad sam videla da neko toliko uživa u uzaludnosti (FOTO)