PS: Bašibozuk koji služi silama ne bi smeo da drži slovo slobodnoj i nezavisnoj državi

Novosti online

01. 06. 2023. u 16:00

SMOZVANA predsednica Vljosa Osmani ne bi smela da pominje srpski narod, a ponajmanje da ona određuje da li srpski narod pripada ili ne pripada društvu evropskih naroda, jer da nije bilo hrabrosti srpskog naroda i da se pitao narod Vljose Osmani čitava Evropa bi još uvek bila pod fašizmom, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

ПС: Башибозук који служи силама не би смео да држи слово слободној и независној држави

Foto: Jutjub/Al Jazeera Balkans

"Uostalom, zna se ko i gde podiže kuću i muzej fašisti Džaferu Devi osnivaču SS divizije Skenderbeg, tako da bi Osmani trebala da bude izrazito oprezna kada pominje fašizam i ko su teroristi.

Srbija kroz istoriju, baš kao i sada, može samo da se ponosi svojim slobodarskim i antifašističkim duhom, hrabrim i samostalnim narodom, a Osmani treba da se stidi istorije svog naroda koja nije bila ni malo slavna.

Šiptari su uvek bili bašibozuk koji je služio velikim silama, pa i fašističkoj Nemačkoj, narod koji otima tuđe teritorije i koji nema svoju državu. Srpski narod se uvek i oduvek borio za slobodu i podneo veliku žrtvu za slobodu čitave Evrope i sveta, tako da bašibozuk koji služi silama ne bi smeo da drži slovo slobodnoj i nezavisnoj državi", poručili su u Pokretu socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a