SADA IM SMETA RAZORUŽAVANJE SRBIJE I UKIDANJE RIJALITIJA: Opozicija i njihovi glasnogovornici protivni uvek i svemu (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2023. u 00:03

OPOZICIJA i njihovi glasnogovornici protivni su svakom potezu vlasti bez obzira na to da li su se oni prvobitno zalagali za to ili ne. Tako se sada na televiziji N1 može čuti da im smeta razoružavanje Srbije, ali i ukidanje rijalitija.

САДА ИМ СМЕТА РАЗОРУЖАВАЊЕ СРБИЈЕ И УКИДАЊЕ РИЈАЛИТИЈА: Опозиција и њихови гласноговорници противни увек и свему (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, televizija u vlasništvu Dragana Šolaka sada "problematizuje" dve stvari - jedna je razoružavanje Srbije, dok je druga ukidanje rijalitija.

Njihovi sagovornici kažu da im je problem to što se ukida rijaliti, ali i to što je jedna od mera donetih nakon dva masakra razoružavanje Srbije.

Za to, naravno, krive predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Bratislava Gašića:

Podsetimo, kao važnu meru nakon zločina koji su se dogodili u našoj zemlji, a u cilju smanjenja broja zločina počinjenih vatrenim oružjem, Vlada Srbije je, na predlog predsednika Aleksandra Vučića, donela uredbu o vraćanju nelegalnog naoružanja, koju uspešno sprovodi ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Kada je u pitanju rijaliti, opozicija je tražila ukidanje nekih rijaliti programa, te je vlasnik TV Pink Željko Mitrović na preporuku predsednka Vučića ukinuo emitovanje. S druge strane, nijedna druga televizija nije ukinula programe ovakve vrste, iako je dobro poznato da se jedan takav emituje i na Šolakovoj televiziji "Nova".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (92)

NIS PODRŽAO ELEKTROTEHNIČKU ŠKOLU „NIKOLA TESLA“ U BEOGRADU: Moderni kabinet za fiziku za nove uspehe srednjoškolaca