ARNO Gujon, direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i osnivač organizacije “Solidarnost za Kosovo“, rekao je tokom emisije na televiziji Pink da je u ovom trenutku potrebno da se strasti smire.

Komentari (4)

Stanimir

22.05.2023. 15:22

Tako je, apsolutno tačno rečeno i ništa da se doda ovome. Treba baš SVI da se smirimo i da se bavimo rešavanje SVIH naših problema a ne da gledamo kako da spletemo državu u naporima da rešava probleme. U trenutcima kada treba da budemo kao jedan i da rešavamo probleme na Kosovu i Metohiji, da radimo na poboljšavanju pristupa našoj deci, mnogim drugim stvarima koji su od nacionalne važnosti...ne smemo da vučemo na druge strane i na taj način slabimo naš pozicije na kojima radimo. Gospodinu Gujonu želim sve najbolje u životu i zahvaljujem mu se svim srcem što tako se predano i vatreno bori za interese Srbije i njenog naroda. Živela Srbija!

Goran

22.05.2023. 20:31

Ti si francuz i hvala Bogu i srbin si koji se ponasa bolje od 95% pravih srba,tesko je objasniti ljudima neke stvari,svi se moramo ujediniti u ova teska vremena