POKRET SOCIJALISTA: Vulin se ne plaši žutih lešinara kojima ni mrtva deca nisu sveta

Novosti online

11. 05. 2023. u 15:00

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica istakao je da se Pokret socijalista i Aleksandar Vulin ne plaše gnusnih pretnji žutih lešinara kojima nisu sveta ni deca ubijena u beogradskoj osnovnoj školi.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА:  Вулин се не плаши жутих лешинара којима ни мртва деца нису света

Foto: PS

"Lažni ekolog, žuti lešinar Ćuta, iskoristio je danas tragediju koja je pogodila čitavu Srbiju kako bi se obračunavao sa svojim političkim neistomišljenicima. 

Videli smo danas da žuti ološ ponovo preti ulicom i nasiljem, koristeći mrtvu decu zbog koje čitava Srbija pati. 

Vara se taj isti žuti ološ, lešinar Ćuta ako misli da se Aleksandar Vulin plaši njegovih pretnji ulicom i nasiljem. Nije ih se Vulin plašio ni 2000. godine, kao ni 2003. godine kada ga je taj isti žuti šljam hapsio zbog odbrane srpskih heroja, a ne plaši ih se Aleksandar Vulin ni danas kada brani i štiti Srbiju i srpski narod. 

Lažni ekolog, žuti lešinar Ćuta treba da zna da se njega niti njegove mentorke fon Kramon niko ne plaši, ali žuti lešinar treba isto tako da zna da srpski narod nikada neće zaboraviti to što je iskoristio mrtvu decu za skupljanje jeftinih političkih poena. 

Srpski narod će 26. maja pokazati svoje jedinstvo i dati podršku svojoj državi i predsedniku Vučiću u borbi za nezavisnu i slobodnu Srbiju", poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna