LICE NASILNIŠTVA: Oni su organizatori političkih protesta

Novosti onlajn

10. 05. 2023. u 07:52 >> 20:00

SRĐAN Milivojević, Jovo Bakić i Milovan Brkić organizatori su političkog protesta koji je u ponedeljak održan u Beogradu, a čiju je ideologiju sledio i ostatak opozicije.

ЛИЦЕ НАСИЛНИШТВА: Они су организатори политичких протеста

Foto: Printscreen/Jutjub

Milivojević se "proslavio" time što je javno izrekao da će deca i brat predsednika Vučića biti pronađeni u šahtu kao ubijeni lider Libije Moamer Gadafi. Milivojević koji je, takođe, tražio oslobađanje čoveka koji je pozvao na ubistvo predsednika - i državni udar Dejana Petra Zlatanovića, sada je bio zvanični organizator tobožnjeg protesta protiv nasilja.

Milivojević je jasno potvrdio da se ne radi ni o kakvom protestu protiv nasilja već da je cilj protesta isključivo politički.

- Vučiću, odlazi! - bila je poruka koju je Milivojević izgovorio na kraju protesta u ponedeljak.

Jovo Bakić u jučerašnjoj izjavi za N1 potvrdio je da opozicija i njihove pristalice žele krv po ulicama Beograda.

- Upotrebili su reči koje sam rekao pre nekoliko godina iza kojih stojim i danas. Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne… Oni će biti jureni po ulicama. To je više nego izvesno. Kažem i danas to što sam rekao pre nekoliko godina, ali oni da bi montirali su iskoristili moje reči za taj mali uradak propagandni - istakao je Bakić za N1.

Foto: Printskrin

Da proteste organizuju siledžije i potencijalne ubice, potvrđuju i pretnje Milovana Brkića upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Desiće se to što se desiti mora. Kakva protestna šetnja? Mi treba da uđemo prema skupštini, da uhvatimo idiota i da mu otkinemo glavu - kazao je Brkić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (133)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)