TORBICA: Odgovornom ekonomskom i socijalnom politikom Vučića, Srbija postala bolje mesto za život

Novosti onlajn

01. 05. 2023. u 19:45

"POKRET socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin svim građanima Srbije koji žive od svog rada, čestita njihov praznik - Prvi maj. Današnji praznik je prilika da pogledamo iza sebe i vidimo dokle smo stigli sa borbom za radnička prava", navodi u saopštenju potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

ТОРБИЦА: Одговорном економском и социјалном политиком Вучића, Србија постала боље место за живот

Foto: Tanjug

"Pokret socijalista kao i do sada čvrsto stoji na svojim izvornim stavovima da se položaj zaposlenih u našoj zemlji mora i dalje uređivati i poboljšavati, a stečena prava iz radnog odnosa moraju biti čuvana i poštovana. Samo Srbija u kojoj će radnik, seljak, ali i svaki drugi čovek koji živi od svog rada biti poštovan i cenjen i pošteno plaćen za svoj trud, može biti stabilna, čvrsta i jaka država u kojoj žive srećni i zadovoljni ljudi.  

Mudrom i odgovornom ekonomskom i socijalnom politikom Aleksandra Vučića, uprkos brojnim izazovima, Srbija je uspela da sačuva radna mesta, nastavi da otvara nova, kao i da u značajnoj meri uveća zarade i penzije. Pred nama je još puno izazova, ali je činjenica da se u Srbiji stvari menjaju na bolje, da se svakog dana živi znatno lakše i pristojnije. Posle dugo godina Srbija je ponovo postala zemlja u kojoj vredi živeti, u kojoj vredi raditi, u kojoj vredi zasnavati porodicu", poručio je Torbica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)