"SINIŠA USPEŠNO SNIMIO, MOŽE DA SE PREORIJETNIŠE..." Vučić obišao "Prokop": Do 20. oktobra ovaj objekat će biti završen (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2023. u 13:47

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas železničku stanicu Prokop u Beogradu i poručio da će do 20. oktobra "ovaj veličanstveni objekat biti završen".

СИНИША УСПЕШНО СНИМИО, МОЖЕ ДА СЕ ПРЕОРИЈЕТНИШЕ...  Вучић обишао Прокоп: До 20. октобра овај објекат ће бити завршен (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

– Nalazim se na železničkoj stanici „Prokop“ u Beogradu, snimatelj isti, Siniša Mali, poslednji put smo bili ovde zajedno 19. februara. Srećan sam što u pretpraznične dane ovde ima mnogo radnika, biće ih i sutra, tako se najbolje proslavlja Prvi maj, praznik rada. Do 20. oktobra ovaj veličanstven objekat biće i završen, imaćemo jednu od najlepših staničnih zgrada u Evropi, i okolne poslovne zgrade takođe. Jedan novi, veliki uspeh naše Srbije – rekao je Vučić, pa nastavio:

– Dobro je, Siniša, još jedanput uspešno nešto snimio, može da se preorijentiše, dobro mu ide – našalio se na kraju predsednik Srbije, a u opisu snimka dodao:

– Ponosan na Srbiju koja radi i gradi! P.S. Siniša Mali je morao da snima telefonom, ne samo zbog toga što je talentovan, već i zbog toga što je neadekvatno odeven, pa je morao da beži iz svakog kadra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (283)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave