GROBAR "NARVIKA" NASTAVLJA AKCIJU UNIŠTAVANJA KIKINDE: Otimačina čak 200 miliona dinara za nepostojeći "građevinski poduhvat"

Novosti onlajn

29. 04. 2023. u 10:00

ZORAN Milešević, nekada prvi čovek DS-a, a sada vladar iz senke Stranke slobode i pravde, čovek koji je doveo kikinsku privredu do prosjačkog štapa uniištavajući direktno ili indirektno društvena, ali i privatna preduzeća, a čiji je vrhunac karijere uništavanje "Narvika", jednog od najboljih hotela u Srbiji, sada je rešio da pređe na sledeći nivo i uništi čitavu Kikindu.

ГРОБАР НАРВИКА НАСТАВЉА АКЦИЈУ УНИШТАВАЊА КИКИНДЕ: Отимачина чак 200 милиона динара за непостојећи грађевински подухват

Foto: Kikindski.rs

Milešević sada pokušava da otme 200 miliona dinara od građana Kikinde, potpupljenim sudijama i nameštenim procesom za zvanično nepostojeći put Iđoš-Ada. Svojevremeno predstavljen kao jedan od "najznačajnijih građevinskih poduhvata" na severu Banata, ovaj put zajedno sa mostom na Tisi kod Ade ostao je simbol javašluka DS-a i njegovih perjanica i izvođača, gde se, po oprobanoj formuli i zamisli idejnih tvoraca, pod maskom kapitalnih projatekata, odvija otimačina budžetskog novca.

Foto: Kikindski.rs

Mileševiću nije dosta što je opljačkao građane Kikinde putem pokrajinskog fonda za kapitalna ulaganja, kroz propalu "investiciju" hladnjače od milion evra, koja danas trune i raspada se na ulazu u grad, i što je raspolagao budžetom grada kako mu pdgovara, što za vreme njegove vlasti u Kikindi nije otvorena ni jedna fabrika, ni jedno radno mesto, naprotiv.

Nije mu dosta što je namestio tender za izgradnju puta Iđoš-Ada, ni što je taj isti put počeo da se raspada nakon prve upotrebe, već je sada, nakon više od decenije, dao sebi za pravo da otima novac iz budžeta svih građana Kikinde. Novac namenjen za izgradnju fabrike vode, novih dečjih igrališta, novih vrtića i stvaranja boljih uslova za sve građane.

Foto: Kikindski.rs

Zoran Milešević rešio je da sahrani tek oživelu Kikindu. Verovatno planira da oteti novac uloži u dodatno poboljšanje uslova u "Narviku" gde, prema svedočenju svojih stranačkih kolega, okuplja ljude sličnog morala i afiniteta, dok problem nesnosnog smrada koji se širi iz štenade u hotel i dalje nema nameru da reši.

Sa novcem koji otima građanima, Milešević može da nastavi svoj luksuzni život na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Urbanističko ruglo grada

Poslovno-građevinski poduhvat nekakve privatizacije i navodne rekonstrukcije doveo je nekadašnji biser vojvođanskog hotelijerstva do neprepoznatljivosti.

Foto: Kikindski.rs

Na slici ovekovečena scena nemačkog ovčara kako se kupa u bazenu nekada luksuznog hotela, a danas sramnog urabanističkog rugla u centru grada, pre nekoliko godina isplivala je u javnost izazvavši nevericu i zgražavanje građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?