BRNABIĆ ODGOVORILA OBRADOVIĆU: Molim vas da ne govorite izuzetno lako proverljive neistine

Novosti online

27. 04. 2023. u 18:31

ODGOVARAJUĆI na pitanja Boška Obradovića iz Dveri, premijerka Ana Brnabić, je na današnjoj sednici, izjavila da je Obradović još 2005. rekao da je "Kosovo defakto nezavisno".

БРНАБИЋ ОДГОВОРИЛА ОБРАДОВИЋУ: Молим вас да не говорите изузетно лако проверљиве неистине

FOTO: AP/Tanjug

Podsetila ga je i na "Sporazum sa narodom" bivše koalicije čije je Obradović bio član, a o Kosovu i Metohiji u tom "sporazumu" nije bilo ni reči.

Kaže da je Obradović bio u koaliciji sa onima koji su za NATO i koji pričaju da je u Srbebrenici bio genocid, samo da bi bio na vlasti.

- Ja bih vas molila da ne govorite izuzetno lako proverljive neistine. Rekli ste potpuno otvorenu i proverljivu laž da je "Aleksandar Vučić prihvatio, priznao i implementirao" sporazum. Srbija je pre dva dana lasala protiv o prijemu tzv. Kosova u Savetu Evrope. Što govorite neistinu oko tako lako proverljivih stvari? Vučić je ovde pet puta povukao koje su naše crvene linije: Nikada priznanje tzv. Kosova i nikada tzv. Kosovo u UN - rekla je Brnabićeva.

Ona kaže da je Miloš Jovanović govorio da će "Vučić poptisati izdaju".

- Kada nije potpisao rekli ste da "nikada niste ni rekli da će potpisati" - podsetila je Brnabićeva.

Ona je rekla da je Srbija "jedina u Evropi izdržala sve pritiske povodom uvođenja sankcija Rusiji".

- To uključuje i pritiske vaših bivših koalicionih partnera - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (62)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!