GLIŠIĆ: Izbora se ne plašimo, veliko interesovanje za Narodni pokret

Novosti online

29. 03. 2023. u 15:41

PREDSEDNIK Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je danas da se njegova stranka ne plaši izbora i da su lokalni, pokrajinski i parlamentarni izbori sledeći, kao i da će SNS krenuti u proces unutarstranačke debate po pitanju osnivanja najvaljenog Narodnog pokreta za državu.

ГЛИШИЋ: Избора се не плашимо, велико интересовање за Народни покрет

Foto: Tanjug

Izbora se ne plašimo, veliko interesovanje za Narodni pokret

Glišić je izjavio da se njegova stranka ne plaši izbora i da su lokalni, pokrajinski i parlamentarni izbori sledeći, kao i da će SNS krenuti u proces unutarstranačke debate po pitanju osnivanja najvaljenog Narodnog pokreta za državu.

- Ako mene pitate i većinu SNS, izbori mogu već u nedelju da se održe. Izbori su bili pre manje od godinu dana gde su građani jasno iskazali kome daju poverenje. Imamo želju da im pokažemo, da na izbore izađemo što pre. Ubeđen sam da građani žele, mir stabilnost, ekonomski napredak - rekao je Glišić i dodao da je njegov i stav 90 odsto SNS da se na izbore ide odmah.

Glišić je rekao i da će ljudi koji donose odluku o tome doneti najmudriju odluku, kao i da opozicija mora da odluči da li želi izbore ili ne.

- Ako neko misli da je tema blokiranje lokalne samouprave i maltretiranje ljudi, onda moramo da pitamo građane šta o tome misle. Izbora se ne plašimo i Aleksandar Vučić je dobio najveći mogući legitimitet - rekao je Glišić.

Govoreći o Narodnom pokretu za državu, Glišić je rekao da će o tom pitanju početi unutarstranačka debata.

- Stavljamo to na svoje noge, definišemo, priključivaće se ljudi, interesovanje je zaista neverovanto i jedva čekam da počenemo da razrađujemo tu ideju i mislim da je i predsednik nekoliko puta rekao da ćemo to definisati do naše skupštine 27. maja - rekao je Glišić i dodao da će tada imati jasnije i preciznije podatke.

Takođe, novinari N1 pokušali su da isprovociraju Glišića i pokušali su da ga uvrede pitanjem za Ubljane kako oni mogu da rade u Krušiku, ali je na kraju novinar napravio gaf i poistovetio Umku i Ub.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (310)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života