ZAŠTO BRUTALNO VREĐAJU PREDSEDNIKA? Vučić: To ima veze sa kriminalom i sa optužnicama protiv određenih lica

Novosti online

26. 03. 2023. u 10:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je na televiziji Pink o uvredama na njegov račun i tome kada ga nazivaju izdajnikom, ludakom i pederom, Vučić kaže da ga ludakom nazivaju oni koji nemaju argumente.

ЗАШТО БРУТАЛНО ВРЕЂАЈУ ПРЕДСЕДНИКА? Вучић: То има везе са криминалом и са оптужницама против одређених лица

Foto: Pink Printskrin

- Ako sam ludak kako pobeđujem. Što se ovo trećeg tiče, mislio sam da to ima veze sa sportom. Ja nikada nisam krio da navijam za Zvezdu. Tajani navija za Juventus, Melonijeva za Romu. I time se niko ne bavi, niko ne misli da je neko nameštao. Onda pomislim možda tu stvarno ima nešto - kaže Vučić i dodaje:

- A onda kada pogledate FK i KK Partizan duguju državi 26 miliona evra. FK i KK Crvena Zvezda zbog poslednje uplate duguju nešto manje od 3 miliona evra. Onda sam peder zato što navijačima onog kluba, bar sam tako pomislio, zato što ih "puštamo" da ne plate toliki porez. A svi drugi moraju da plate porez. Vojvodina sad ima agilnu upravu i možda je najzdraviji klub u tom smislu. Pa se onda pitate: A šta sam vam kriv. Onda shvatite da to ima veze sa kriminalom i sa optužnicama protiv određenih lica. To vam dođe: Vučiću pederu ko svakodnevni folklor - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (293)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili