TORBICA: Srbija pamti zločinačku NATO agresiju, Srbi da se okupe oko Vučića

Novosti onlajn

24. 03. 2023. u 15:33

DELEGACIJA Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, položila je danas venac na mestu pogibije Olega Nasova, prve novosadske civilne žrtve NATO-a.

ТОРБИЦА: Србија памти злочиначку НАТО агресију, Срби да се окупе око Вучића

Foto: PS

Potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica izjavio je da je Pokret socijalista i danas kao i svake prethodne godine došao da položi venac i oda poštu svim herojima junačke odbrane kao i svim nedužnim žrtvama zločinačke agresije NATO-a. 

- Na današnji dan pre 24 godine 19 najbogatijih i najmoćnijih zemalja sveta je protivno svim normama međunarodnog prava i bez saglasnosti SBUN-a izvršilo oružanu agresiju na jednu suverenu i miroljubivu zemlju. Sedamdeset osam dana su nas besomučno bombardovali rušeći i uništavajući sve ono što je generacijama stvarano, ubijajući na hiljade nedužnih civila. Iskoristio bih priliku da sve građane pozovem da danas kao i te 1999. godine budemo jedinstveni i složni, pošto samo tako Srbija može biti stabilna i jaka i samo tako možemo zaštititi i odbraniti sve nacionalne interese. Samo naše jedinstvo i podrška političkoj borbi državnog rukovodstva i predsednika Aleksandra Vučić garant su da će Kosovo i Metohija ostati u Srbiji, kao i da će srpski narod opstati na prostoru Kosova i Metohije - poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

BONUS VIDEO: OGLASILE SE SIRENE U KRUŠEVCU - Pod NATO bombama su stradali civili, mostovi, kuće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)