"SAMO HOĆE DA DESTABILIZUJU SRBIJU I SKINU VUČIĆA SA VLASTI" Sandra Božić o planovima Boška Obradovića

Novosti online

19. 03. 2023. u 14:22

SANDRA Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, govoreći o najavi novog protesta u organizaciji Boška Obradovića i njegovih istomišljenika iz opozicije, rekla da on ne brine ni o porodicama žrtava NATO bombardovanja, ni o našoj državi.

САМО ХОЋЕ ДА ДЕСТАБИЛИЗУЈУ СРБИЈУ И СКИНУ ВУЧИЋА СА ВЛАСТИ Сандра Божић о плановима Бошка Обрадовића

Foto privatna arhiva

- Boško fašista nastavlja u svom maniru! Njegova politička karijera sporo, ali zasigurno "napreduje" od lopova i pljačkaša Kolubare i Hilandara, napada testerom na RTS do "patriotskih" izliva nasilja koje planira da demonstrira ispred opštinskih i gradskih uprava! Dvadeset i četvrti mart je još jedan od teških, stradalnih datuma u srpskoj istoriji, kada se navršava 24 godine od NATO agresije nad SRJ - rekla je Sandra Božić.

Ona kaže da je i 17. marta trebalo da se poklonimo i odamo počast žrtvama pogroma i progona, a da će i na 24. godišnjicu NATO agresije Obradović pokazati da "ne brine ni o žrtvama ni o njihovim porodicama, ni o našoj državi".

- Jedino što Boška fašistu, zajedno sa lažnim patriotama, zanima jeste da destabilizuje Srbiju i nasiljem i snajperom, ako treba, skine Aleksandra Vučića sa vlasti. U pauzi između čitanja Ljotića i divljenja fašizmu, šaka samozvanih patriota odlučila je se okupi samo kako bi izazvala nerede na ulicama. Briga je njih i za Kosovo i Metohiju i za posledice NATO agresije, briga je njih za Srbiju! Jedinu ujediniteljsku snagu, ovi razbojnici i huligani, pronalaze u napadima na Aleksandra Vučića, koji ovih dana bije jednu od najvažnijih diplomatskih borbi za očuvanje srpskog nacionalnog interesa - istakla je članica Predsedništva SNS.

Ona kaže da je dosta bilo licitiranja sa srpskim narodom i državom, koju su Obradović i njemu slični doveli do prosjačkog štapa i unizili je na svakom koraku.

- Ne postoji jedna pribrana glava koja će vašu destruktivnu politiku promovisanja nasilja i krvoprolića slediti jer znaju da kada dođe do odgovornosti za istu, vi ćete svoju zaštitu potražiti po stranim ambasadama. Bilo bi dobro kada bi se vaše licemerje i dupli standardi zaustavili samo na dvostrukim pasošima, a ne i na tome da imate dupli standard za gotovo sve, počevši od srpske vojske koju ste razmontirali do zemlje koju ste rasparčali - ističe ona, i zaključuje:

- Kada neko pomene crvene linije po pitanju Kosova i Metohije, nemojte da mislite da ste vi ti koji ih imate jer ste ih odavno prešli. Prešli ste ih onda kada ste dozvolili da šiptari proteruju i ubijaju naš narod u južnoj pokrajini i onda kada ste se krili po mišjim rupama dok su šiptari proglašavali sopstvenu "državu" u dogovoru sa vašim mentorima. To pokazuje vaše nenadmašno licemerje vođeno parolom da poturica mora biti krvav do ramena. A mnogo vam je srpske krvi na rukama da biste nam danas glumili vajne patriote!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (132)

VUČIĆ DANAS NA VOJNOJ VEŽBI: Predsednik prisustvuje taktičkoj vežbi Vihor 2024 na poligonu „Pešter“