MALI O IZJAVAMA OPOZICIONIH LIDERA O PREGOVORIMA SA PRIŠTINOM: "Mislim na Miloša Jovanovića, majstor ima pasoš francuske države"

Novosti onlajn

12. 03. 2023. u 10:53

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar finansija Srbije Siniša Mali gostuje danas u emisiji "Vikend jutro" na TV Pink.

МАЛИ О ИЗЈАВАМА ОПОЗИЦИОНИХ ЛИДЕРА О ПРЕГОВОРИМА СА ПРИШТИНОМ: Мислим на Милоша Јовановића, мајстор има пасош француске државе

Foto Tanjug

On je, komentarišući izjave opozicionih lidera o pregovorima sa Prištinom i pozivanje na demonstracije, rekao da su to neodgovorni potezi.

- Posebno imajući u pitanju 17. mart. Srbija trpi pritiske, nije ovde Vučić tema. To oni tako predstavljaju, a pritisak je na našu zemlju i otadžbinu, na našu majku. Bilo da je u pitanju Ukrajina ili KiM. I imate situaciju da se uz zamenu teza oni koji ništa nisu radili dok su Srbe ubijali, sada ponašaju kao veliki branitelji Srbije. A bili su u mišjoj rupi - ističe Mali.

Ministar kaže da se na francusko-nemački predlog žali čovek koji ima pasoš Francuske.

- Mislim na Miloša Jovanovića. Majstor ima pasoš francuske države. Francuske koja je podnela taj predlog. Pa što majstore ne vratiš taj pasoš. Pa kakva je to zemlja koja daje papir protiv kog se ja borim. Ali neće on da vrati pasoš, što reče predsednik Vučić, sve će dati samo pasoš ne - kaže on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!