MILOŠ JOVANOVIĆ IMA FRANCUSKI PASOŠ: I neće da ga se odrekne, a lažu da Brnabić ima hrvatski

Novosti online

10. 02. 2023. u 21:14

U STANjU su da se u savremeno doba služe brutalnim lažima po pitanju najvažnijih nacionalnih interesa. Čuli ste da Ana Brnabić ima hrvatski pasoš. Pa nema, ali Miloš Jovanović ima francuski, i neće da se odrekne tog pasoša.

МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ ИМА ФРАНЦУСКИ ПАСОШ: И неће да га се одрекне, а лажу да Брнабић има хрватски

Foto I. Marinković

Ovo je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Prva tema" na TV Prva.

Takođe, predsednik kaže da je četvrti put učestvovao u raspravi u Skupštini, i da su neki očekivali da će "obrisati patos" sa njim, ali se to nije dogodilo.

- Činjenice i rezultati najbolje govore. Međutim, interesantno je da niko nije primetio. Sećate se kada smo imali obične rasprave u Skupštini, ranije, bez prisustva predsednika, tada bi predsednici parlamenta isključivali čitave poslaničke grupe. Sada ste videli nasilništvo i divljanje čitavih poslaničkih grupa, pokušaj fizičkih napada, i niko nije isključen ni opomenut sa sednice. I niko da kaže da je to nekakav napredak po pitanju procedura, jer niko nikoga nije hteo da isključi iz važne rasprave - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (5)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!