PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u parlamentu da Srbija treba da održi balans, sačuva vitalne interese našeg naroda na KiM i ne dozvoli ulaz Kosova u UN, kao i da to smatra pobedom naše zemlje.

Neso

03.02.2023. 17:16

Evo prijedloga za rjesavanje kosovskog pitanja, koje treba poslati "medjunarodnoj zajednici": Oni da nastave da smatraju Kosovo nezavisnim, a da povuku vojsku sa KiM i da puste nasu drzavu da uvede red u pokrajini. Ne moraju otpriznavati Kosovo. I vuk sit, i ovce na broju. To je najrealnije rjesenje.Cak im treba dopustiti da zadrze ambasade ako to zele. Mi bi smo njima zauzvrat "obecali" da cemo se pridruziti sankcijama za izvoz banana i kivija u Rusiju, takodje i glista za pecanje. Obecali bi im i perspektivu da ce se EU, ako bude postovala medjunarodno pravo, moci uci u zajednicu sa Srbijom i BiH.

Vlada

03.02.2023. 17:22

Да су ДОСманлије и Тадић и даље остали на власти, данас не би расправљали у Скупштини о КиМ већ би та ствар одавно била завршена. Шиптари би подигли Јеремићу и осталима споменик у центру Приштине поред Клинтона, а српски народ би био прогнан са својих огњишта горе него 2004. године.

Vlada

03.02.2023. 17:24

Вучић је све урадио да спречи даљи улазак терористичке творевине на КиМ у УН. Остаће на бранику отаџбине иако то за њега често није популарно да трпи све ударце, он остаје доследан обећању свом народу.

misterijanemoguca

03.02.2023. 18:35

Predsednik Vučić nije da KiM uđe u EU ali što kaže ko zna ko će sutra doći na vlast pa će možda brže bolje uraditi to što ne treba.