NEĆEMO DOZVOLITI ULAZAK KOSOVA U UN Vučić: "Verujem da možemo to da sprečimo"

Tanjug

03. 02. 2023. u 16:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u parlamentu da Srbija treba da održi balans, sačuva vitalne interese našeg naroda na KiM i ne dozvoli ulaz Kosova u UN, kao i da to smatra pobedom naše zemlje.

НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ УЛАЗАК КОСОВА У УН Вучић: Верујем да можемо то да спречимо

Foto Tanjug

"Da ne dozvolimo ulaz Kosova u UN, verujem da to možemo, a svakako nećemo mi biti ti koji će to dozvoliti nekom drugom. Za one sledeće nisam siguran. A, možda nas i Bog pogleda, pa neki bolji i odgovorniji dođu. Kako stvari stoje, plašim se da bi moglo da bude mnogo puta gore", rekao je Vučić. Kazao je da je poznavao sve prethodne lidere i da zna šta su radili.

"Gledam i ovo danas i plašim se da smo od mnogo onih koji nisu bili dobri imali mnogo bolje, nego što ih imamo danas, a pretenduju na vlast", zaključio je Vučić.

Poslanik Zvonimir Stević iz SPS je prethodno u raspravi rekao da su poslanici opozicije svojim ponašanjem naneli ogromnu štetu državi Srbiji i srpskin nacionalnim interesima, a najviše Srbma na KiM.

"Videlo se juče i danas kome je stalo do KiM, a kome nije, i kome je stalo do KiM kao do lanjskog snega", rekao je Stavić i dodao da je na sednici o KiM trebalo da postignemo nacionalno jedinstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (77)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)