SMETA IM DOBAR ODNOS SRBIJE I RUSIJE Hrvat iz Bundestaga: Vučiću, ne možeš biti dobar sa Putinom (VIDEO)

Novosti online

26. 01. 2023. u 10:48

POSLANIK Bundestaga Josip Juratović zamerio je Srbiji i našem rukovodstvu na dobrom odnosu sa Rusijom i predsednikom Vladimirom Putinom.

СМЕТА ИМ ДОБАР ОДНОС СРБИЈЕ И РУСИЈЕ Хрват из Бундестага: Вучићу, не можеш бити добар са Путином (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Juratović je izjavio da "Vučić ne može više sedeti na dve stolice", kao i da srpski predsednik "ne može biti dobar sa Putinom".

- Srbija se nije htela zameriti Putinu a htela je da nastavi EU put! To nije dobro, Srbija ne može sedeti na dve stolice - kazao je Juratović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (557)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024