"MI SE BORIMO ZA MIR, A VAS SRAM BILO SVE ZAJEDNO": Moćan Vučićev odgovor na histerične pretnje Kurtija i njegovih saveznika (VIDEO)

Novosti online

27. 12. 2022. u 19:37

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Njegovom svetošću patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem, nakon čega su se obratili javnosti, a sada je na Vučićevom Instagram nalogu objavljena važna poruka predsednika sa današnjeg obraćanja.

МИ СЕ БОРИМО ЗА МИР, А ВАС СРАМ БИЛО СВЕ ЗАЈЕДНО: Моћан Вучићев одговор на хистеричне претње Куртија и његових савезника (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Rade Prelić

– Mi radimo i razgovaramo sa međunarodnim predstavnicima, i sa Miroslavom Lajčakom i sa Gabrijelom Eskobarom i sa svima drugima i u ovom trenutku teku razgovori. Uključili smo sve naše ljude, sve resurse moguće, pokušavamo i dajemo sve od sebe da sačuvamo mir, da se izborimo za mir, da dođemo kako je Njegova svetost patrijarh Porfirije rekao do nekakvog kompromisnog rešenja – kazao je Vučić i dodao:

– A te histerične pretnje: curi vam vreme, večeras će Kurti da vas napadne, sutra će da vas napadne, požurite, ne možete da dobijete ništa, nećete da dobijete ništa, ceo svet vidi da je Priština u pravu… ok ako ceo svet vidi. Shvatili smo i po vašem saopštenju za patrijarha. Sram vas bilo sve zajedno, lažovi jedni. Nema problema, mi ćemo da nastavimo da radimo i još jednom mi oprostite na ovim rečima, Vaša svetosti i opet sam rekao istinu, da vam kažem. Mi ćemo da nastavimo da se borimo za mir, da pokušamo da pronalazimo ta kompromisna rešenja – podvukao je predsednik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Podsetimo, privremeni organi u Prištini juče su zabranili posetu Kosovu i Metohiji patrijarhu Porfiriju.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA MESTU PUCNjAVE U ZUBINOM POTOKU - Rafalnom paljbom po srpskoj barikadi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (78)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije