PRVI zamenik predsednika Komiteta Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Čepa rekao je u intervjuu za „ Govorit Moskva“ da bi Rusija i Srbija mogle da se ujedine posle referenduma.

Komentari (7)

liberat

12.12.2022. 18:52

Pametna ideja, jer samo tako Srbija i Rusija zajedno mogu opstati protiv Zapadne agresije koju predvode Amerikanci. Sada se vidi koliko je bilo zanemarivana važnost ujedinjenja Srbije i Rusije od 2012 godine, dok smo se igrali neutralnosti i verovali nekim pričama Zapadnih političara raznih vrsta. Sada je pravo vreme za ove akcije.

Evro

13.12.2022. 15:12

Stojo ja sam za. Tebi nudim zamenu da dodješ na moje mesto u EU ja ću u Srbiju ako se uejdini sa Rusijom. Biće ti lepo ovde sve je u duginim bojama od vrtića prrko škole do pešačkog prelaza. Imaju po negde te/taj pola teta pola čika, dolaze u škole da se deca zabavljaju i polno obredele. Malo će ti biti skupa hrana i na grejanju se štedi al Bože moj. Lepa je EU.

whaaat

13.12.2022. 21:34

NIKAD!!! Nasi preci su se borili da ova zemlja bude slobodna, i tako ce i biti! Nisu oni dzaba prolili krv da bismo na kraju predali suverinitet nekoj tamo zemlji! Treba da je sramota svakog Srbina koji to pomisli!