"TU SAM ROĐEN, TU OSTAJEM": Nastavlja se teror nad porodicom Petrović u Velikoj Hoči, stigla cisterna carine lažne države (VIDEO)

D. Z.

08. 12. 2022. u 13:32

U VELIKOJ Hoči je situacija i dalje napeta, i dok Milan, sin Srđana Petrovića, vlasnika vinarije, preti da će skočiti sa krova zbog prisustva naoružanih pripadnika policije tzv. Kosova i carinika, prema saznanjima "Novosti", trenutno je stigla cisterna carine tzv. Kosova kako bi zaplenila vino Petrovića.

ТУ САМ РОЂЕН, ТУ ОСТАЈЕМ: Наставља се терор над породицом Петровић у Великој Хочи, стигла цистерна царине лажне државе (ВИДЕО)

Foto: D. Z.

Vlasti tzv. Kosova prete da će zapleniti vino iz njihove vinarije jer Petrovići ne poseduju dozvole vlasti tzv. Kosova.

Situacija je izuzetno napeta, i čuje se kuknjava Srđanove supruge i Milanove majke.

Specijalci su opkolili kuću Petrovića, dok su meštani i dalje okupljeni i pokušavaju da spreče carinike u njihovoj nameri.

Meštani su takođe uzrujani, i ističu da pripadnici carine i policije sve ovo rade kako bi ih isterali sa njihovih ognjišta.

Srđan Petrović kratko je za "Novosti" rekao šta misli o pokušajima vlasti tzv. Kosova.

- Tu sam rođen, tu ostajem - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (7)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura