VUJADINOVIĆ: Srbija naš narod u regionu neće ostaviti bez podrške

Novosti online

07. 12. 2022. u 19:03

MILIMIR Vujadinović, narodni poslanik i potpredsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, oglasio se povodom mučkog i vandalskog napada na Sabornu crkvu u Mostaru.

ВУЈАДИНОВИЋ: Србија наш народ у региону неће оставити без подршке

foto: fejsbuk

 - Prošle noći je mučki i vandalski, devastirana Saborna crkva u Mostaru,u čijoj obnovi su  Vlada Republike Srbije i predsednik Aleksandar Vučić pojedinačno najveći donatori.

Razmere štete su takve, da će biti teško da se sve vrati u prvobitno stanje, te da se ponovo upale svetla, začuju crkvena zvona i otkucaji sata na zvoniku, koji je simbol grada Mostara. To je očigledno, u danu kada je napadnut Milan Knežević, jedan od političkih lidera Srba u Crnoj Gori, samo još jedan od pritisaka na naš narod, Vladu i predsednika Aleksandra Vučića ,a sve zbog državotvorne politike koju uporno zastupa, braneći naš narod u regionu i braneći pravo Srbije, da sama donosi odluke koje se tiču njene budućnosti.

Pozivamo nadležne da hitno pronađu vinovnike, kao i da u budućnosti, uzmu u stalnu zaštitu jedan od najznačajnijih hramova SPC na Balkanu. 

Sa druge strane, bez obzira šta činili i kakve nade gajili,neće zaustaviti uspehe Srbije,a uspešna Srbija i njen predsednik nikada naš narod u regionu, pa tako ni u Mostaru neće ostaviti bez podrške - rekao je Vujadinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)