DOK se na svaki vid saradnje Beograda i Banjaluke naroguše i obruše na Srbiju, zapadni centri moći ostali su i gluvi i nemi na poslednje otvoreno demonstriranje planova Prištine i Tirane da izbrišu postojeće granice i dosanjaju san o "velikoj Albaniji".

Nikola

29.11.2022. 08:05

Ma mogu oni da maštaju i da se igraju. Moraju u rat i da pobede! A tada bi bili sami, jer bi oni nas napali a ne suprotno. Tako da nato ne bi mogao da se pozove na njihove saveze, osim nove agresije. To bi bio kraj albanije. A ko brani da RS proglasi nezavisnost? Samo mi, jer nemamo herca.

Nikola

29.11.2022. 08:05

Ma mogu oni da maštaju i da se igraju. Moraju u rat i da pobede! A tada bi bili sami, jer bi oni nas napali a ne suprotno. Tako da nato ne bi mogao da se pozove na njihove saveze, osim nove agresije. To bi bio kraj albanije. A ko brani da RS proglasi nezavisnost? Samo mi, jer nemamo herca.

Soko

29.11.2022. 08:19

Amerikancima to ide u prilog jer će preko velike Albanije da kontrolišu Evropu,Sredozemlje,Crno more i to netreba da čudi što ćute.Međutim čudna je ta EU koja svesno gubi svoj suverenitet ,neverovatno je koje gluposti čini Brisel.

BOGDAN

29.11.2022. 08:32

OBECANE LUDO RADOVANE,SIPTARIMA SU STRANCI OBECALI VELIKU ALBANIJU,ONI RADE NJIHOVO MI TREBA DA RADIMO SVOJE PA KAKO CE SE SVE DA ZAVRSI VIDECEMO.ALI NI PO KOJU CENU NECE BITI NIKAKVA SIPTARSKA DRZAVA I NIKKVA VELIKA ALBANIJA NA PROSTORE SRPSKE ZEMLJE ,SRPSKI NAROD DO POSLJEDNE KAPI KRVI BRANICE SVAKI MILIMETAR SVOJE ZEMLJE SVOJ OBRAZ I SVOJ CAST NE SAMO OD SIPTARE KOLONIZATORE IZ CENTRALNE AZIJE NEGO I OD SVAKOJAKE OSVAJACE I OKUPATORE KOJI SU PRIVREMENO OKUPIRALI SRPSKE ZEMLJE.PRE CE SIPTARI I TAKOZVANI ALBANCI CINCARI I TURSKI DERVISI STVORITI SVOJU VELIKU ALBANIJU U SVAJCARSKU NEGO U SRBIJU I TO JE TO.

doktor

29.11.2022. 09:12

Ostaje nam samo da nase veze koje imamo sa Rusijom i Kinom stalno osvezavamo i jacamo . Uz to jacati i bilateralne odnose sa onim zemljama Evrope koje nisu priznale Kosovo ! Novac je vazan , ali nije sve samo u novcu ...!

buki

29.11.2022. 10:39

Formiranje Albanije i plan da postane VELIKA je sa Zapada i krenuo. Da Zapad nije isplanirao i asistirao, Albanci bi još uvek bili divlje pleme koje Srbi pokušavaju da socijalizuju i uključe u društvo. Ni sada nisu daleko odmakli u toj socijalizaciji, jedino što im je narasla mržnja prema Srbima, koju je Zapad svojski negovao i jačao. Kada budu shvatili da od Srba nikada nisu imali boljih prijatelja, biće kasno i njima i nama. Poješće nas ovi Zapadni zlotvori, a jedina razlika će biti u tome što su se Srbi opirali i borili, dok su Albanci dobrovoljno pristali da postanu obrok na Zapadnoj trpezi.

ĐoniSvetac

29.11.2022. 10:58

Albanci nisu se pokazali kao neki zidari , ako se setimo samo zemljotresa od pre par godina i svih onih hotela koje su oni zidali ...bojim se da će manji Balkanski zemljotres brzo počistiti tu njihovu kulu od karata !

Petar Veliki

29.11.2022. 11:47

Ne razumem! Pa ne očekujete valjda da će sami sebi uskakai u usta !!?? Moderna država albanija je projekat austrougarske sa kraja IX i početka XX veka, s aciljem da se maksimalno oslabi ondašnja Srbija i Srbi. zapad? ..., drže se one naše - 'gde ja stadoh, ti produži'. ..., dakle, ne rade ništa neočekivano, već naprotiv - očekivano.