LIDER Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarisao je navode ministra za ljudska prava Tomislava Žigmanova da je njegovo imenovanje za člana Vlade Srbije pozitivan gest za odnose Srbije i Hrvatske.

Komentari (6)

Srboljub

08.11.2022. 10:15

Vulin je sasvim u pravu, šteta što nije više ministar, svestran, pametan, otvoren, može obavljati više poslova istovremeno, nije ga trebalo izostaviti (smeniti) iz nove vlade.

Gabriel

09.11.2022. 14:58

Bravo za Vulina!Dobar komentar! Da ne ispadne na kraju da neki ljudi ipak nisu za funkciju koja im je dodeljena? Nadamo se samo da su to početničke greške,videće se...

darko

09.11.2022. 21:21

Томислав Жигманов, duboki politički desant u srce vlade Srbije, kao što su hrvatske krvopije uništili Kraljevinu SHS, Kraljevinu Jugoslaviju, od Štrosmajera, Raćkog, Radića, Mačeka, Trumbića, PAVELIĆA, Budaka i ... svih 6 hrvata koji su bili u vladi Kraljevine SHS, odnosno Jugosavije na ključnim mestima. Radili su samo za katolički kler, Rim i Beč, nikada SRBE nisu smatrali svojom braćom, teška srpka zabluda koja nas je koštala 1200000 nestalih Srba sa teritorije Hrvaske, BiH, Slavonije i Damlacije. ZABORAV je tihi ubica ISTINE, braćo SRBI, DOZOVITE SE PAMETI. Ko vam sedi u srcu vlasti, hrvatski špijuni i dalje, tako ćemo i proći, po ko zna koji put.