PREDSTAVNICI Srba na Kosovu i Metohiji saopštili su da se povlače iz skupštine, vlade i svih prištinskih institucija, kao i da suspenduju učešće u policiji i pravosuđu.

Komentari (6)

Bonaparta

05.11.2022. 13:51

Kao čovek i Srbin apsolutno podržavam njihovu odluku, ali gledano iz drugog ugla mislim da je Kurti to i priželjkivao i nadao se tome, jer će sada sva mesta u policiji popuniti šiptari. Mesta će zauzetu u vladi ala Trajkovićeva, bivši žuti ministar za KiM i još "podobni" Srbi petokolonaši, a u opštinama će postaviti šiptarsku privremenu upravu. Možda još jednom da procene situaciju i samo bojkotuju sve institucije, a ostanu na funkciji.

SRĐAN

05.11.2022. 14:48

NAPOKON ! Van pameti mi je bilo da Goran Rakić, uopšte i ulazi u tzv Skupštinu Kosova. Nema druge, nego stvarati svoje(naše) srbske institucije, ma gde da Srbi žive. Srbi hoće slobodu i ništa više, a to im Kurti, ne da. Svejedno je da li je Kurti ili neko drugi.Jer, kod šiptara je sve u duhu- Sjaši Kurta da uzjaši Murta.

monteccatini

05.11.2022. 15:19

Излазак Срба из институција тзв. Косова је знак да ни за нас више не важи Бриселски споразум. Срби су у институцијама били активни управо по одредбама тог споразума.