POSLANICI SNS ODGOVORILI LUTOVCU, PAJTIĆU I MILIVOJEVIĆU: Vučić vas je odučio od politike surovom istinom

Novosti online

16. 09. 2022. u 18:20

POSLANICI SNS odgovorili su na Tviteru na nove napade Srđana Milivojevića iz DS na predsednika Vučića, podsećajući ga na njegov tvit da su "Andrej i Danilo pronađeni u šahtu kao Gadafi".

ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ ЛУТОВЦУ, ПАЈТИЋУ И МИЛИВОЈЕВИЋУ: Вучић вас је одучио од политике суровом истином

Tanjug

- Političko smeće - ti si priželjkivao ubistvo Andreja i Danila Vučića! Na to ćutiš kao zaliven - jer to pokazuje tvoju izopačenost. Kada pominješ "skakanje, njištanje i meketanje..." to si radio ti! Sve kao oparen, jer si sišao sa uma, što potvrđuješ gadostima koje izgovaraš! - piše Nevena Đurić.

Na tvrdnje Milivojevića da se "Vučić uplašio", Jelena Žarić Kovačević ističe da je predsednik svakome odgovorio, čak i na pretnje smrću članovima njegove porodice.

- Toliko se uplašio da je svakome od vas odgovorio, čak i na pretnje smrću upućene Danilu i Andreju! Što ovu sliku ne okačiš? Da vide ljudi koji i čiji mediji te prenose dok traje rasprava o Kosovu i Metohiji - navela je Jelena Žarić Kovačević.

- Imali ste vi 25 sati da kažete sve besmislice, gluposti i laži koje ste zamislili. A kada je trebalo da replicirate svi do jednog ste zaglavili na vrata. Za to petlju niste imali. Jer vas boli istina. Boli vas vaša nesposobnost i to što vam je Aleksandar Vučić pokazao da mu nema ravnog! - navodi Jelena Obradović.

- Priznaješ da ste najgori do sad. Za vas svaki Srbin sa Kosova i Metohije koji podržava Aleksandra Vučića kriminalac, samo još da to kažete ogromnoj većini njih u lice lično ako smete! Važno da te podržali tvoj Zalutovac i Miki Avgustovac sa kojim si napravio dogovor o preletanju, Primerak... - naveo je Zoran Tomić.

Odgovori Lutovcu i Pajtiću

Takođe, naprednjaci su istakli da su netačne tvrdnje Zorana Lutovca iz DS da je Vučić govorio da "opozicija laže".

- Kakva lažovčina! Predsednik vam je sve vreme govorio da “govorite neistine”, iako ni jednom rečju koju ste izgovarali niste zaslužili blaži ton. Zato što ste prošli kao bosi po trnju, sad plačete što nije trajalo 14 min. i što niste u Hrvatskoj, ona vam je uvek draža od Srbije - navela je Milica Nikolić.

- Pucate od muke i stresa što vas je Vučić odučio od politike i to surovom istinom koju vam je sasuo u lice. Nisi smeo da pisneš o tvojim rečima u NIN-u koje se nadovezuju na agendu Kurtija.  U principu, na podršku za vašu kancerogenu politiku možete da računate samo u Zagrebu - napisao je Miloš Terzić .

- Dok su nas narod na KIM napadali i proganjali,ti si izigravao manekena na Hrvatskom moru. Dok su Jeremic i Tadic predavali poziciju za pregovore ti si se bavio cerupanjem Razvojne banke i Heterlenda. Umesto da stitis srpski narod ti si stitio svoj svoj bankovni racun. “Patrioto” - poručio je Dejan Kesar Bojanu Pajtiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (10)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!