JEREMIĆ JE SAVREMENI VUK BRANKOVIĆ I PRODAO SE ZA ČAŠU VISKIJA: Oštri odgovori naprednjaka posle novog napada NS na Vučića

Novosti online

05. 09. 2022. u 13:38

POSLE saopštenja Narodne stranke u kojoj se navodi da je predsednik Aleksandar Vučić "srpski Jeljcin", usledile su reakcije funkcionera SNS-a koji navode da je Vuk Jeremić naneo toliko štete Srbiji da mu Albanci i danas zahvaljuju.

ЈЕРЕМИЋ ЈЕ САВРЕМЕНИ ВУК БРАНКОВИЋ И ПРОДАО СЕ ЗА ЧАШУ ВИСКИЈА: Оштри одговори напредњака после новог напада НС на Вучића

Vuk Jeremić, Foto A. Stanković

- Sa toliko štete nanete našoj zemlji, zbog čega mu se Albanci i danas zahvaljuju, ne bi trebalo sedeći da pominje Vučića, koji je od takvih lešinara spasio Srbiju, a kamoli ovako da lupeta i laže. Mada i kada bi ustao, delovalo bi da i dalje sedi - navela je narodna poslanica SNS-a Milica Nikolić.

Njena koleginica iz poslaničke grupe Jelena Obradović izjavila je da je u Jeremićevo vreme Srbija dohvatila dno ekonomskog ambisa.

- Dok je u vreme ovog izdajnika, Srbija dohvatila dno ekonomskog ambisa, a pljačkaška rasprodaja svih državnih firmi ličila na partiju pokera u kome je gladan narod ostajao na ulici praznih džepova, on je u skupocenim hotelima nazdravljao propadanju državnih i nacionalnih interesa - navela je Obradovićeva.

Olja Petrović podsetila je na netačne izjave lidera NS-a.

- Jeremićeve laži: - 2018. Vučić će priznati Kosovo - neće sresti sa Angelom Merkel, 3 dana posle se sreo - Vučić je pio pivo sa Kurtijem a zapravo je bio sa ćerkom - nije govorio pre izbora da će Vučić 3. aprila uvesti sankcije… Zar neko i dalje veruje nešto ovom čoveku? - pita Olja Petrović.

- Jel me oči varaju, ili savremeni Vuk Branković priča o rasturanju preduzeća i predaji nacionalnih interesa? Podsećanja radi, uništili su ih na stotine i ljude ostavili na ulici, a srpske interese prodali kao na pijaci, pa ih Albanci i dan danas slave. Uzalud vam trud, junaci... - navodi Ana Beloica.

Zoran Tomić iz SNS-a navodi da je "Jeremićev najveći uspeh glupo glupo pitanje pred MSP".

- Reče čovek koji se prodao strancima za čašu viskija i debeli tompus! Ajde Vuče ne lupetaj gluposti više, sačuvaj i ono malo dostojanstva koje ti je ostalo. Tebe na izborima pobedio fiktivni lik, a najveći uspeh ti je glupo pitanje pred MSP, zbog čega te Albanci i dan danas slave! - konstatovao je Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna