ŠVAJCARSKI državni radio SRF1 preneo je jednu izjavu predsednika Aleksandra Vučića sa jučerašnje konferencije na potpuno netačan način.

Malena

22.08.2022. 11:15

Nije slučajno baš Švajcarski radio preneo pogrešno. Zna se koju su zemlju najradije birali žitelji Kosova te 1999. godine za odlazak, zna ko ih je rado prihvatao i zašto. Baš,, naivan,, neki radio!

Ljubica

22.08.2022. 11:21

Stvaraju narativ da Srbija prva počinje sukobe, jer su ih već odavno zacrtali.Sigurna sam da iza svega stoje planovi Velike Britanije, uz velikodušnu pomoć Turaka koji ih već duže vreme naoružavaju i sve to uz zeleno svetlo NATO i većeg dela EU.

Gojko

22.08.2022. 12:30

A šta ima da se čudimo kada znamo da veći deo tih medija drže strane službe i da preko njih serviraju informacije i laži koje oni hoće. Tako je sada i u ovom slučaju.

Mama

22.08.2022. 13:17

Odmah tuziti radio stanicu za sirenje laznih. vesti i nanosenje stete jednom drzavniku.Dosta gledanja kroz prste lazovima u zapadnom svetu. Transkripti postoje a javni tuzioci nek rade kad vec primaju plate!!!

Brane

22.08.2022. 13:46

Profesionalno zapadno informisanje odlično sam spoznao kao borac u vojsci RS.Mi budemo napadnuti iz svih pravaca a slušamo posle na vestima kako je to izveo srpsi agresor,i tako iz dana u dan.Danas to ne smemo dozvoliti i sve što pokušaju treba argumenzovano u startu satrati pravim informacijama.

Ljubica

22.08.2022. 13:59

@ Bojan Pa ima tih takvih primera svakodnevno i u Srbiji, Nova S, N 1, a o medijima iz regiona, da i ne govorim. Izmišljaju još mnogo gore stvari, a svima je isti cilj, podrivanje suvereniteta Srbije i njeno političko i ekonomsko slabljenje.

Beba

22.08.2022. 14:17

Još je Leonardo da Vinči kazao da je bolje patiti zbog istine nego biti nagrađen zbog laži. Neka je na čast onima onima koji lažu bili to švajcarski novinari ili visoki državni činovnici.

dane

22.08.2022. 14:41

Pa zna se gde su Albanci vrlo aktivni kao dijaspora . Veliki broj Albanaca je u Svajcarskoj ozenjen sa Svajcarkama cerkama ili rodjakama uticajnih licnosti u Svajcarskoj a ima i mnogo bogatih Siptara. Tu su se takodje zenili ili udavali za uticajne cereke ,sinove rodjake od licnosti koje dolaze na odmor ili skolovanje u Svajcarsku a dolaze iz uticajnih zemalja . Tako da imaju mnogo uticaja ali i placaju cenu jer oni imaju i porez medju imigrantima koji ide za ostvarenje Velike Albanije. Nista novo za medije u Svajcarskoj ali i na zapadu.Postoji mrznja prema svemu Pravoslavnom.

Tea

22.08.2022. 17:20

Mogu preneti kako god zele jer predsednik Vucic se obraca javno i sve je zabelezeno. Vucic je jasno izrazio stav da zeli mirnim putem doci do kompromisnog resenja i da ukliko budemo prinudjeni da cemo braniti svoju zemlju, braniti ne napadati kao sto nikada i nismo kroz istoriju ikoga napadali.

Andjela

22.08.2022. 22:02

Svi znamo da u Svajcarskoj ima najvise Albanaca koji svojim novcem mogu da kupe medije ili da ih kontrolisu sta ce da pisu i govore. To je ta evropska demokratija.

Teo

22.08.2022. 22:45

Nisam se ovom nadao od Švajcarske. Čemu laži, zar švajcarski novinari nisu verovali u to da će prevara biti brzo otkrivena? Nama nije potrebno da se o slučaju pišu neistina, samo istinu treba da sazna svet.

strelac

23.08.2022. 06:53

Svajcarska je izgubila status neutralne zemlje, jasno je to i po pitanju situacije u Ukrajini, a vidimo i po ovoj laznoj vesti koja za cilj ima da narusi nas ugled u svetu.

Solo

23.08.2022. 09:32

Jer su Svajcarci mislili da cemo da gledamo ugnjetavanje nasih ljudi ostavljenih na nasem `Kosovu a oni ce da prenose preko siptara koji im manipulisu u Svajcarskoj podmetanjima i koruptivnim davanjem novca za njihovm program koji nikad nece da im uspe jer mi nikad necemo to da priznamo a u ratu bi uvek pobedili tu mizernu albnsko-siptarsku vojsku ma kako ih Zapad organizovao.Svi mi znamo da je siptarski lobi novcem potkupljivao i potkupljuje medije i ostale licnosti zs njihovu promociju..A sto se tice napadas na sipotare pa to im garantovano sledi pa neka Svajcarsko-siptarski lobi gleda to preko YV i njihovih medija kako ce da prodju..

alex

23.08.2022. 19:05

postovani srbi,ne ocekujte nista specijalno od strane "nezavisne" svacarske jer vi od njih nikada niste bili postedjeni raznih udara koji su bili "napujdani" od strane medjunaraodnog saveza ratnih huskaca i zapadne neumorne propagande.posto sam ziveo dosta dugo u raz nim delovima prelepe,ali i preskupe helvetije video sam razne veoma neprijatne dogadjaje koje bi mogle da se odnose na srbe.nista neobicno jer se ta zemlja ne odvaja od obavez ne saradnje,kao i ostali zapadno katolicki narodi,ili protestantski,od politicke obaveze pre ma angloamerima.